Löpning är för alla

--- Resan som gör alla till en bättre löpare, även de bästa.

 

Ladda för dagar fyllda med härlig löpning, energi, inspirerande föreläsningar och gemenskap!

Vi människor är byggda för att röra oss långa sträckor - både genom att gå och springa. Detta i alla typer av hastighet och terräng.

Att så många människor upplever skador eller stelheter relaterade till löpning betyder att något är fel. På denna resa får du lära dig grunderna för att göra löpning till något som känns lätt och sker utan skador.

Vi tar fram lättheten och spänsten i ditt steg

Vi lockar fram glädjen i löpningen

Under veckan får du två stycken individuella analyser, en i början och en i slutat av veckan. Vi kommer att arbeta med din andning, attityd, hållning och steg, samt leken i löpningen.

 

Löparresan är för dig som gillar att vara aktiv och hålla igång även på semestern. Till vardags hemma kanske du springer regelbundet, promenerar, simmar, eller annat, du gillar att hålla i gång helt enkelt! Eller så vill du komma igång och få inspiration till ett hälsosammare och mer aktivt liv. Oavsett så har du hamnat rätt. Tillsammans med Free:Foot kommer du få mycket ny kunskap om kroppens rörelse och rörlighet. Samt att hjälpa dig att komma på god fot med dina fötter! Låt deras skor bli ett verktyg för att ge dig full frihet i din rörelse och känsla.

Varför ska man åka på löparresa med Here We Go Active?

-Personligt

-Hög kvalitet

-Hög service

-Value for money

-Många nöjda kunder

-Erfarna, utbildade och engagerade ledare

 

Inspireras av duktiga tränare och coacher, lyssna till fantastiska föreläsare, ta del av workshops som kommer förbättra din träning och kropp, utmana dig själv lite extra med ett löpteknik pass på stranden och njut av solsken, gemenskap och egentid. 

Vi ser fram emot att ge dig kraft, kunskap och motivation till löpningen och en hälsosammare livsstil. Du bestämmer själv hur mycket du vill delta, allt utan prestationskrav. 

Vi bor på 4**** Atalaya Park, utmed Malagas vackra kust i närheten av Marbella och Estepona, dit du kan göra dags- eller kvällsutflykter. Hotellet inbjuder till att ta ett dopp i såväl havet som i en av

deras utomhuspooler, relaxa i deras spa med bastu, inomhuspool, turkiskt bad med mera. Eller varför inte testa på tennis, golf, gym, fotboll, basket eller annan aktivitet som finns på hotellet 

Ladda för dagar fyllda med löpning, energi, inspirerande föreläsningar och gemenskap. Åk själv, i par eller kompisgäng. 100% pepp och inspiration!

Kom hem med massor av ny energi, kunskap och nya vänner.

Välkommen!

Anmäl dig till resan

Anmäl dig till resan hos vår samarbetspartner Here We Go - specialister på sport- och träningsresor.

Klicka här för att komma till anmälningssidan.