Butiken

Mera kärlek till dina fötter

Kärleken till dina fötter

När gav du dina fötter 100% kärlek?
Och då menar vi inte bara en fotmassage, eller fotvård eller liknande.
Utan verkligen gav dina fötter omtanke och kärlek så som de är byggda för!
- att släppa loss dina fötter från sitt vardagliga "fängelse" som den generella västerländska skon gör.

Foten är för de allra flesta av oss en kroppsdel som är "bortglömd", dvs inget du i din vardag lägger kärlek och fokus på. Detta sker dock generellt först när vi får ont. Men då letar de allra flesta på att läka sina symptom, istället för orsakerna bakom. För att hitta orsaker krävs ett holistiskt synsätt. I det letandet krävs att inkludera HELA kroppen.

I.o.m industiralismens födelse så masstillverkades avsmalnande skor. För det allra flesta idag har dessa blivit en vana, som man inte ens ifrågasätter. Utan bara köper vidare, för att det är en "stabil sko", eller "snygg". Här när vi pratar kärlek till dina fötter, så skapar dessa beteenden en felaktig grundtro.

Ge din fot kärlek. Ge den det den är byggd för att få göra för dig!
- Stötdämpning
- Stabilitet
- Kraft i din rörelse framåt
- Känsla av din rörelse i relation till marken.
Dina fötters 38muskler har under evolutionen utvecklats för att du skall kunna röra dig såsom inget annat djur kan göra på jorden! Dessa muskler är på samma sätt som med alla muskler i kroppen, de behöver användas regelbundet för att bli starka och friska. Den mesta och bästa användingen får de i dina vardagliga rörelser när du står, går eller springer etc.
- har du ont?
- känner du dig stel emellanåt?
Detta är kroppens signaler op att något ej står rätt till. Då vi lever i en värld av gravitation, kan du ej "stötdämpa" bort den mha av en tjocksula eller ett inlägg. Detta är symptomletande.
Vi vill värna om din hela hälsa och välmående, och hjälper dig med det.

Ge dina fötter mera KÄRLEK. Gör övningen som finns bland bilderna.

Under åren har vi haft olika varumärken av skor, dels både i sortimentet eller i bakgrunden. Men INGET annat lever upp till fotens funktion på så sätt som @joenimble gör! När du väl får förståelse och kraft från dina fötter, så styr de rörelsen. Med så lite påverkan som möjligt utav skorna. Då finns det inget bättre i dagens västvärld. För ALLA skor är en slags kompromiss, och då handlar det om att göra rätt val.
Vi ger idag JoeNimble kärlek utifrån det bästa för för fötterna.
De har över 35 års utav skotillverkning med #tåfrihet och med ständigt hög kvalitet i fokus.
Håll utkik det kommer komma flera fantastiska produkter och event under våren tillsammans med JoeNimble.