sto

Världens Skönaste Skor

 - Innehåll


 - Vi människor har ”bestämda” åsikter om både fötter och skor.

Om vad som ”passar” mig och min identitet. Vilket är en påverkan av marknadens bild över vad ”bra skor” är. Begrepp såsom ”högt fotvalv”, ”plattfot”, ”det är ärftligt”, till att ”jag pronerar” är alla olika sanningar om ens behov/krav på skor.


 - Tanken av att skon, sulan eller inlägget skall göra jobbet.

Om sanningen skall fram så sitter inte lösningen i ”mer sko eller sula”, utan i mera fot. Din fot är född med det du behöver. Frågan är hur du använder den, och vilka möjligheter den ges till att användas. Stark fot istället för en stabil sko

Vi har världens skönaste skor som är det bästa för fotens naturliga rörelsemönster. Genom denna definition och lärandet hos människor, gör att vi är ett aktivt alternativ till inlägg och ett komplement till övrig sjukgymnastik.


 - Hos FreeFoot får du hjälp med att frigöra dina fötter

Genom vår fotskola så ökar din medvetenhet om din egna hälsa och rörelse. Detta gäller både när du står, sitter, går, springer och för alla olika situationer i livet.

Våra produkter och tjänster har ett äkta, naturligt och holistiskt perspektiv, som används både av privatpersoner och yrkesmän.

Upplevelsen är att människor känner sig friare och har ett ökat välbefinnande för det de vill göra i sina liv. Människor kommer till oss för att de hör av andra hur bra det är att ha rätt produkter och ökad kunskap.


 - Rekommenderad Läsning

Hur du börjar med barfotaskor

Vad är en barfotasko?

När du ska köpa barfotaskor