Maria Welin

Jag är en person som gillar att vistas i skogen, på fjället, vid havet och i naturen i största allmänhet! Oavsett om det är sommar, höst, vinter eller vår. Jag älskar att resa och uppleva saker och värdesätter att träffa nya människor.

Sen gillar jag att springa. Jag springer på småstigar eller helt obanat, på fjället, klipporna eller genom ängarna. Detta för att min kropp mår som bäst när den får röra sig naturligt och känna underlaget. Jag inspirerar och hjälper människor att få tillbaka ett naturligt rörelsemönster, naturlig hållning och ett naturligt gå- och löpsteg. Alltså så som arten människan är tänkt att röra sig. Jag motiverar människor att komma igång att röra på sig och få förståelse för sin egen kropp. Men inte träning för prestation, utan snarare rörelse för att det är det vi människor är gjorda för och att vi mår bra av det. Det är också så vi kan hitta tillbaka till en skadefri kropp.

Jag har själv gjort en lång resa med krämpor i min kropp, som jag äntligen efter 20 år har fått bukt med. Detta genom att bli medveten och förstå hur olika funktioner i kroppen hänger ihop och vilka muskler och på vilket sätt det är bra att träna/röra sig.

Artiklar av

Maria Welin

Ont i fötterna - börja gå barfota!

Vet du den enda långsiktiga lösningen på att bli av med smärtor i fötterna? Att återgå till ett så naturligt rörelsemönster för din fot som möjligt!

February 15, 2022