Utifrån det bästa för kundens fot och rörelse.

Vår mission: 

Skor och rörelser för livet.

 

Släpp fötterna loss och känn dig fri!

 

 

Våra kroppar är så fundamentalt byggda för att röra på sig. 

 

All forskning visar hur flexibel och anpassningsbar kroppen är bara den får röra sig ofta och på ett naturligt sätt. Det är först när vi blir stillasittande, eller rör oss på ett onaturligt sätt som problem uppstår. Med problem menar vi både subtila och tydliga stelheter och smärtor. För de allra flesta av oss handlar det om att använda alla kroppens delar och röra på oss mer. Och i det ökar välmående och hälsa.

 

Vi vill uppmuntra dig att utforska ditt eget sätt att röra din fantastiska kropp. Och att du gör det på ett så naturligt sätt som möjligt. 

Utgå från dina fötter som är basen i varje rörelse och är den kroppsdel som har den huvudsakliga kontakten med marken. Detta gör du bäst genom att röra dig barfota. 

Så fort du tar på dig ett par traditionella skor förändras ditt sätt att sitta, gå, stå, springa och hur du röra dig. 

 

Med vår kunskap om kroppens rörelse och rörlighet kan vi hjälpa dig att komma på god fot med dina fötter. Låt våra skor bli ett verktyg för att ge dig full frihet i din rörelse och känsla. 

En ny rörelse har börjat…

 

 

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Kanaler via Instagram @freefoot.se @freefoot.malmo @freefoot.stockholm Facebook freefoot sverige

#Skor #Barfota #Fri #Joenimble #Hälsa #Nimbletoes #aldrigmeraontifoten #minimalistiska skor #Hallux #Valgus #Fria #Fötter #Breda #Skor #Smärtor #Ont #Funktionell #Funktionellaskor