OBS vid köp av skor under CyberMonday den 26/11, ger vi fraktfritt som vanligt vid ordervärde över 1000kr. För returer av dessa reaprodukter betalar du själv för frakten. Ge mail till info@freefoot.se om du vill returerna, så det blir en enkalre hantering hos oss.

Priser
Vi förbehåller oss rätten att ändra priser på hemsidan utan föregående avisering. Priser som gäller vid beställningstillfället gäller även vid leveranstillfället. 

Orderbekräftelse
När du fullföljt orderprocessen och ordern är skickad till oss får du automatiskt en orderbekräftelse via e-post. Det är därför mycket viktigt att du lämnar en korrekt e-post adress vid registreringen. E-post adressen används om vi måste kontakta dig angående din order.
 
Leverans
Vi skickar våra produkter med Schenker.
Du får fraktfritt om ordervärdet överstiger 1000kr, och det tar normalt mellan 2-5 arbetsdagar.
Du kan även välja att köpa via nätet, och hämta i butik.

Skulle något har gått sönder i samband med Transporten, hör av dig omgående till info@freefoot.se
 
Beställda produkter
Alla beställningar är bindande, vänligen kontrollera er beställning så att misstag inte kan uppstå. Försäljning kan ej ske till omyndiga eller beställare under 18 år.
 
Betalning
Faktura - (Efter godkänd kreditprövning) 10 dagar
 
Garanti och Reklamation
Vi säljer allt produkter med 1-års garanti, samt 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Alla garantier gäller Sverige.
När du köper utav varumärket Joe-Nimble gäller utökad produktionsgaranti. De lämnar upp till 3 år på sina skor.
 
Ångerrätt
Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan att behöva ange orsak, under förutsättning att varan sänds tillbaka till oss i oförändrat och oskadat skick inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka hela och ouppackade varor betalar vi tillbaka det belopp som du har betalat.
Returnerade varor ska vara oanvända och i obruten originalförpackning.
 
Retur
För returer så använder du enklast den retursedel som finns med i din beställning.
Informera oss gärna om att du returnerar genom att maila till info@freefoot.se
 
Personuppgifter
Vi sparar bara de person- och adressuppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna expidera din order och kunna ge dig full service.
 
Övrigt
Vid eventuell tvist så följer vi naturligtvis Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.