Att välja storlek

Att välja rätt storlek

Mät din fots längd. Du behöver bara ett ark papper, en penna och en linjal. Såhär gör du: Stå på papperet med båda fötterna med strumpor på. Dra en linje runt utsidan av dina fötter. Håll alltid pennan i upprätt position utan att luta den åt något håll för att få ett korrekt resultat. Mät sedan ritningen från stortån till centrum av hälen. Om dina fötter mäter olika längd så är det den längsta som bestämmer vilken storlek du ska välja. Jämför längden med tabellen intill. Addera 4 mm och du finner din storlek!  

Vissa kunder har känslan av att deras nya skor är förstora första gången de provar dem. Denna känsla försvinner efter en kort tid. Fötter som är vana vid en tight sko behöver först lära sig att tycka om känslan av frihet för fötter och tår. Känslan av att foten flyter runt är normal första gången du provar skorna. 

Om konsten att prova skor

Lektion 1 är att prova skor.

Prova skor är något du har gjort sedan du var barn. Skor som du köper hos oss ger dig en fri fot. Det är en annan upplevelse än vad du är van vid.

När du får hem skon, vill vi att du skall uppleva att skon känns större än vad du är van vid. Det är en del av den nya känslan vi nämnde tidigare, och är en förutsättning för att du ska få en fri fot.

Börja med att titta på storleksguiden för respektive varumärke och modell. Vill du ha ytterligare hjälp i ditt val av skomodell och storlek? Kontakta oss via mail eller telefon, vi ser fram emot att få hjälpa dig att få uppleva känslan av en fri fot.

Mail: info@freefoot.se

Telefon: 010-207 07 05

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.