Sveriges Hälsosammaste Skobutik i Göteborg

 


Öppettider

Mån-Fre: 11:00 – 18:00 
Lör: 11:00 – 15:00 
Sön: Stängt

Telefon & Mail

010-585 10 32
info@freefoot.se

 


Individuell Coachning

Efter en första träff på 60 min. där du får en fördjupad rörelseanalys och övningar anpassade till just dig och dina behov så ingår det en uppföljning på 60 min. ca: 4 veckor senare.

Analys: Fotavtryck

Med hjälp av en fotavtrycksplatta analyserar vi din fots form och funktion. Du får en ökad förståelse för hur viktig en funktionell fot är och hur du kan återskapa form och funktion för att frigöra dina rörelser igen!

Fotskola: 

Iåterupptäck din medfödda kapacitet för naturlig rörelse. Vi går igenom övningar som väcker fotens muskler till liv samt stretch- och styrkeövningar som återskapar rörlighet och balans i kroppens leder. 

 


FreeFoot's Skobutik i Göteborg. 

En skoaffär med ett helhetstänk. 

Det är lätt att glömma bort fotens roll när man ska köpa skor- en sko ska ju först och främst vara snygg, sen också kännas bra. Men vad kostar det för fotens funktion och anatomi att göra det i den ordningen? 

Hos oss på FreeFoot i Göteborg säljer vi enbart foträta skor. De har en bred front som följer formen på din fot. 

För att skapa ett helthetstänk i vår skotbutik i Göteborg så har vi fotskolor, events- och utbildningar som man kan delta i. 

Här delar vi med glädje och passion vår respekt fär naturens lysande design, och hur du på bästa sätt kan utnyttja den för din hälsas skull.

Vi ses i butiken. 

Butikschef
/Magnus 

 


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.