Köpvillkor

Observera! Vi erbjuder fraktfritt även vid köp på rea eller vid utförsäljningar vid ett ordervärde över 1000 kr. För returer av köp på rea eller utförsäljning står du själv för frakten. Skicka mail till support@joenimblesverige.se om du vill returnera, så det blir en enklare hantering för oss.

Priser
Vi förbehåller oss rätten att ändra priser på hemsidan utan föregående avisering. Priser som gäller vid beställningstillfället gäller även vid leveranstillfället. 

Orderbekräftelse
När du fullföljt orderprocessen och ordern är skickad till oss får du automatiskt en orderbekräftelse via e-post. Det är därför mycket viktigt att du lämnar en korrekt e-postadress vid beställningen eller kontoregistreringen. E-postadressen används om vi måste kontakta dig angående din order.

Leverans
Vi skickar våra produkter med Schenker. Du får fraktfritt om ordervärdet överstiger 1000 kr, och det tar normalt mellan 2-5 arbetsdagar. Vid köp på våra reor kan det bli högt tryck på vår webbhandel, och då kan det ta 1-2 dagar extra innan vi hinner hantera din order helt färdigt. Skulle något gå sönder i samband med transporten - hör av dig omgående till support@joenimblesverige.se.

Beställda produkter
Alla beställningar är bindande, vänligen kontrollera din beställning noggrant för att undvika misstag. Försäljning kan ej ske till omyndiga eller beställare under 18 år.

Betalning
Betalning med faktura sker med betalningsvillkor på 10 dagar. Alla våra betalningar via webbshopsförsäljning hanteras av Klarna.

Garanti och Reklamation
Vi säljer alla produkter med 1 års garanti, samt 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Alla garantier gäller Sverige.
När du köper av varumärket JoeNimble gäller utökad produktgaranti på upp till 3 år hos dem.

Ångerrätt
Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan att behöva ange orsak, under förutsättning att varan sänds tillbaka i oförändrat och oskadat skick inom 14 dagar från det att man tagit emot varan. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka hela och ouppackade varor betalar vi tillbaka det belopp som du har betalat.
Returnerade varor ska vara oanvända och i obruten originalförpackning.

Retur
Du har hos oss 30 dagar på dig att prova ut skorna hemma, innan du skickar tillbaka dem i nyskick. Vid köp ur vårt ordinarie sortiment ingår fri retur. Använd den medskickade retursedeln på den inplastade skokartongen och lämna in paketet på närmaste Schenker-ombud.
Om du handlar på någon av våra reor/utförsäljningar, så ingår ingen fri retur, utan då returnerar du varan på valfritt sätt till FreeFoot, Vegagatan 54, 413 11 Göteborg. Skicka alltid ett mail på support@joenimblesverige.se med information om att du vill returnera, för en snabbare hantering. Skicka med följesedeln, där du också anger orsak till din retur, för en snabbare och säkrare hantering av ditt ärende.

Personuppgifter
Vi sparar bara de person- och adressuppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna expediera din order och kunna ge dig full service. Vi gör det i ett kassasystem som är integrerat med e-handelsplattformen Shopify. När vi använder mailadresser för utskick så använder vi oss av Mailchimp. Därifrån kan du alltid välja att avsluta prenumeration på dessa mail. Alla våra coacher har individuella och personliga anteckningar om dig som har varit hos dem. Denna information finns både digitalt och i pappersform hos respektive coach.

Övrigt
Vid eventuell tvist så följer vi naturligtvis Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.