Köpvillkor

KÖPVILLKOR

OBS vid köp av skor under någon av våra reor eller utförsäljningar, ger vi fraktfritt som vanligt vid ordervärde över 1000kr. För returer av dessa köp betalar du själv för frakten. Ge mail till info@freefoot.se om du vill returerna, så det blir en enklare hantering hos oss.

Priser Vi förbehåller oss rätten att ändra priser på hemsidan utan föregående avisering. Priser som gäller vid beställningstillfället gäller även vid leveranstillfället. 

Orderbekräftelse
När du fullföljt orderprocessen och ordern är skickad till oss får du automatiskt en orderbekräftelse via e-post. Det är därför mycket viktigt att du lämnar en korrekt e-post adress vid registreringen. E-post adressen används om vi måste kontakta dig angående din order.

Leverans
Vi skickar våra produkter med Schenker.
Du får fraktfritt om ordervärdet överstiger 1000kr, och det tar normalt mellan 2-5 arbetsdagar. Vid köp under våra reor kan det bli högt tryck på vår webhandel, och då kan det ta 1-2 dagar extra innan vi hinner hantera din order helt färdigt.
Skulle något gått sönder i samband med Transporten hör av dig omgående till info@freefoot.se

Beställda produkter
Alla beställningar är bindande, vänligen kontrollera er beställning så att misstag inte kan uppstå. Försäljning kan ej ske till omyndiga eller beställare under 18 år.

Betalning
Faktura - med betalningsvillkor på 10 dagar.

Alla våra betalningar via webshopsförsäljning hanteras utav Klarna.

Garanti och Reklamation
Vi säljer alla produkter med 1-års garanti, samt 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Alla garantier gäller Sverige.
När du köper utav varumärket Joe-Nimble gäller utökad produktionsgaranti. De lämnar upp till 3 år på sina skor.

Ångerrätt
Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan att behöva ange orsak, under förutsättning att varan sänds tillbaka till oss i oförändrat och oskadat skick inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka hela och ouppackade varor betalar vi tillbaka det belopp som du har betalat.

Returnerade varor ska vara oanvända och i obruten originalförpackning.

Retur

- Du har hos oss 30 dagar på dig att prova ut skorna hemma, innan du skickar tillbaka de i nyskick.

- Vid köp utav vårt ordinarie sortiment ingår fri retur för dig. Använd den medskickade retursedeln på den inplastade skokartongen och lämnar in paketet på närmaste Schenker-ombud. 

- Om du handlar på någon av våra reor/utförsäljningar, så ingår ingen fri retur. Utan då returnerar du den på valfritt sätt till FreeFoot, Vegagatan 54, 413 11 Göteborg. 

- Ge oss ALLTID ett mail på info@freefoot.se för information att du vill returnera för snabbare hantering. 

- SKICKA MED DENNA FÖLJESEDEL, DÄR DU OCKSÅ SKRIVER ORSAK TILL DIN RETUR. DETTA FÖR EN SNABBARE OCH SÄKRARE HANTERING AV DITT ÄRENDE. 

Personuppgifter

Vi sparar bara de person- och adressuppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna expidera din order och kunna ge dig full service. Vi gör det i detta kassa system som är integreat med e-handelplattformen Sitoo. När vi använder mailadresser för utskcik så använder vi oss av Mailchimp. Därifrån kan du alltid avskriva dig från de mailen. Alla våra coacher har individuella coh personliga anteckningar om dig som har varit hos de. Denna information finns både digitalt och i pappersform hos resp coach.

Övrigt

Vid eventuell tvist så följer vi naturligtvis Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.