FreeFoot:Stockholm


Adress

Hantverkargatan 44, 112 21 Stockholm

Öppettider:

Mån-Fre 13-18
Lördag: 11-15
Söndag: Stängt

Mail

stockholm@joenimblesverige.se

Ring 010-207 07 05 mellan kl 9-11, eller maila support@joenimblesverige.se för allmänna frågor eller om din order.

Sociala Medier

Stockholm Instagram
Facebook

Din Skobutik i Stockholm.

Som bryr sig om din hälsa.


Vi finns för att du inte ska ha ont i fötterna- en förutsättning för det är dina skor


Det är lätt att glömma bort fotens roll när man ska köpa skor- skor ska ju vara snygga, men vad kostar det egentligen för fotens funktion och anatomi av att bara tänka på skons utseende? Hos oss på FreeFoot i Stockholm säljer vi enbart fotriktiga skor, det är skor som är snygga och bra för dina fötter.

Vad är en bra sko egentligen?

En bra sko är en fotvänlig sko; viktigast är att den har en tydlig bred läst. (Om du tycker att du har breda fötter, då är det definitivt skorna för dig- vare sig du är dam eller herr) näst viktigast är att de är platta och helt utan klack. För att få kallas en foträt sko, så behöver hela din fot komma ner i marken, utan någon typ av förhöjning. Detta gör att du känner marken och dess förändringar när du går

För att bli medveten om dina fötters funktion, och hur du bibehåller den, då krävs det kunskap.

För att skapa ett helthetstänk, från topp till tå, i vår skoaffär i stockholm så har vi fotskolor, events- och utbildningar som man kan boka in sig på.

Här delar vi med glädje och passion vår respekt fär naturens lysande design, och hur du på bästa sätt kan utnyttja den.

Vi har barfotaskorna i Stockholm som är snygga, samtidigt som de är bra för din fot, det är det bästa av två världar. Du blir stilig och funktionell på samma gång.

Hade det inte varit för att dina fötter spelar en så vital roll för din hälsa, så hade vi varit en annan typ av butik.

Så vare sig du är fullt medveten och på jakt efter ett par Joe Nimble skor för ett specifikt ändamål, eller du kanske precis har fått koll på att det ens finns en möjlighet för dig och dina fötter att må bättre- så är vi butiken som hjälper dig hela vägen, tills du inte behöver oss mer.

Detta utbud av kunskap och bra skor, gör oss till en riktigt bra skobutik för dig i Stockholm.

Vi ses i butiken.


Sebastian - Butikschef

Freefoot Stockholms Butikschef Sebastian med sin favoritsko motiontoes

Pierre - Coach

Freefoot Stockholms Coach Pierre med sin favoritsko Easytoe

Coaching i stockholm mot hälsporre, hallux valgus, plantar fasciit

Individuell Coachning

Efter en första träff på 60 min. där du får en fördjupad rörelseanalys och övningar anpassade till just dig och dina behov så ingår det en uppföljning på 60 min. ca: 4 veckor senare.

Analys: Fotavtryck

Med en fotavtrycksplatta analyserar vi din fots form och funktion. Du får en ökad förståelse för hur viktig en funktionell fot är och hur du kan återskapa form och funktion för att frigöra dina rörelser igen!

Fotskola:

Iåterupptäck din medfödda kapacitet för naturlig rörelse. Vi går igenom övningar som väcker fotens muskler till liv samt stretch- och styrkeövningar som återskapar rörlighet och balans i kroppens leder. 


FreeFoot:Stockholm Samarbetar


För att ge mer till er som besöker oss i Stockholm, så knyter vi ständigt an mer människor med djupare kunskap och expertis.


"Som leg.naprapat och qigonglärare, vet jag hur viktigt fötternas mående är för hela kroppens och vilken skada vanliga skor gör. Kroppen är vårt hus, fötterna är dess grund och dem är utformade så snillrikt för att ta emot, fjädra och fördela belastning vidare genom hela kroppen - förutsatt att de får vara FRIA! Jag rekommenderar Freefoots skor till alla mina kunder och qigongelever eftersom dem ger fötterna friheten att få arbeta på det sätt de är designade för, vilket ger hela kroppen frihet och möjlighet till läkning. Dessutom har de hög kvalitet, de håller länge och finns i veganska modeller. Jag använder själv endast skor från Freefoot. Friheten har gjort att min stela stortå/hallux rigidus vaknat till liv igen, blivit rörlig och smärtfri och mina fötter har blivit både bredare och längre - de har fått fälla ut sig helt enkelt och det påverkar verkligen min känsla av kontakt med jorden och min möjlighet att fördela krafterna optimalt när jag springer i skogen och tränar qigong.."


- De mest Populära Joe Nimble i Stockholm -

 


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.