Vi är mer än en skobutik. Vårt mission är att öka människors insikter och kunskaper om rörelser och hur skor faktiskt direkt påverkar din hälsa.

 

Din kropp är byggd för att röra på sig. Rörelse är viktigt för din kropps välmående. Det är först när du blir stillasittande, eller rör dig på ett onaturligt sätt, som problem uppstår.

Hos oss på FreeFoot får du möjlighet att lära dig mer om vikten av balans, god hållning och naturlig rörlighet, som behövs för att din kropp ska fungera.

 

Ett möte med våra coacher kan du frigöra din naturliga rörlighet och få:

- insikt om ditt rörelsemönster i dina vardagliga rörelser

- chans att bli garanterat rörligare i kroppens alla leder

 

Ge dig själv ökad inspiration och kunskaper till rörelse i vardagen, som ökar din balans, rörlighet och välbefinnande tillsammans med oss. BOKA DIG SJÄLV DIREKT HÄR.

Boka dig en introduktion till rörelsens grunder. Detta är oftast starten på vår gemensamma resa. Det är en individuell genomgång på 30min som ger dig verktyg & förståelse för din vardagliga rörelse. 

Utmärkt start för dig som har direkta frågor och osäkerheter kring t.ex dina smärtor, skoinlägg, nedsjunkna fotvalv, halux valgus, plantar fascit, stelheter i kroppen etc.

Tillsammans utforskar vi din balans, rörlighet & koordination.

 

- 30 minuter för 299 kr

Boka dig på en plats i vår fotskola! Här får du återupptäcka din medfödda kapacitet för din naturliga rörelse. Du kommer få lära dig genom övningar att väcka fotens muskler till liv samt hjälper dig att återskapa balans och din vardagliga rörelse. En viktig lärdom är att arbeta igenom dina vanor i hur du sitter, står och går.

 

- 3 tim för 1295 kr

Här återupptäcker du människans naturliga sätt att springa. Kroppen har 3 växlar, det är gång, löpning & sprint. Utifrån foten som grund och kontakt med marken lär du dig hantera markkontakten med lätthet. Du lär dig grunderna kring hållning, takt och avslappning. Löpning är för livet och skall göras effektiv, smärtfri & njutbar.

 

- 3 tim för 1295 kr