Vi är mer än en skobutik. Vår mission är att öka människors insikter och kunskaper om rörelser och hur skor faktiskt direkt påverkar din hälsa.

Din kropp är byggd för att röra på sig. Rörelser är viktigt för din kropps välmående. Det är först när du blir stillasittande, eller rör dig på ett onaturligt sätt som problem uppstår.

Hos oss på FreeFoot får du möjlighet att lära dig mer om vikten av balans, god hållning och naturlig rörlighet som behövs för att din kropp ska fungera.

Rörelse

Vill du känna dig friare och friskare i dina rörelser? 

Få en individuell genomgång av ditt personliga rörelsemönster i din vardag. Du får hjälp med att frigöra dina fötter och rörelser vilket ökar din medvetenhet om din hälsa. Detta gäller oavsett om du står, sitter, går, eller springer, och för både jobb och fritid.

Välkommen att boka en FreeFoot Analys, som ger dig en nulägeskoll på hur din kropp mår rent rörelsemässigt.

Fötter

Våra fötter är de som bär oss genom hela livet. De är våra känselspröt mot marken som de ska samla information om och skicka vidare upp genom kroppen till vår hjärna.

Många har idag problem med sina fötter och har ont, det ska vi inte ha. En stark och funktionell fot hjälper oss att må bra i hela kroppen.

Vi erbjuder fotskola samt individuell coachning där du kan få hjälp med att bli medveten om hur dina fötter mår idag och hur du kan träna upp den så de återfår den styrka och stabilitet som de ska ha,

Promenad och Löpning

Promenerar du eller springer du mycket eller är du nyfiken på att komma igång?

Både gång och löpning är ett naturligt rörelsemönster för oss och det ska inte göra ont, kännas tungt eller ge oss några skador.

Ibland kan vi behöva lära kroppen på nytt och få hjälp med likväl vårt gåsteg som vårt löpsteg.

Klicka dig vidare till din närmsta butik och läs mer om hur vi kan hjälpa dig med våra olika paket gällande löpning och promenad.

Våra Coacher

Maria Welin

Maria inspirerar och hjälper människor att få tillbaka ett naturligt rörelsemönster, en naturlig hållning och ett naturligt gå– och löpsteg. Maria träffar du hos FreeFoot Göteborg.

Erik Svensson

Erik träffar du hos FreeFoot Malmö.

Pierre Tinderfjäll

Pierre träffar du hos FreeFoot Stockholm.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.